Referencer

Kundecitater

KRAFT & PARTNERS

Kraft & Partners har i forbindelse med større arrangementer og seminarer for vores klienter benyttet Aarstiderne. Vi har været ovenud tilfredse med den professionelle oplevelse og kreativitet, vi er blevet mødt med. Krogerup Avlsgaard, med de smukke kulisser, kombineret med Aarstidernes sans for timing og positive indstilling gør, at vi skriver os i bøgerne som stamkunder.

Claus Johnsen,
Direktør og partner
Kraft & Partners A/S

MERCURI URVAL

Vi kender alle de professionelle konferencesteder - nærmest til hudløshed - og det er også godt nok et langt stykke ad vejen. Men hvis stedet skal være inspirerende og med til at frigøre kreativitet og nytænkning, så skal der noget anderledes til. Jeg sætter meget stor pris på Årstidernes Krogerup Avlsgaard. Det er et lidt skævt sted og samtidigt topprofessionelt. Stedet emmer af ro og tid til fordybelse og maden er helt i top.

Tina Overgaard,
Direktør
Mercuri Urval A/S

VESTAS WIND SYSTEMS

Vi startede vores samarbejde med Årstiderne for ca. 3 år siden, på et tidspunkt hvor vi for alvor havde besluttet os for at se hvor mange økologiske varer vi kunne integrere i vores køkken, inden for vores almindelige kantine budget.

Vi stod på daværende tidspunkt i en proces hvor vi havde fået indsigt og forståelse for økologien og der med var parat til at lave nogle generelle ændringer for at nå vores nye mål. Og hånden på hjertet, udfordre vores gamle fordomme.

I vores opstart og det efterfølgende forløb med Årstiderne som leverandør, har vi lært en hel del af hinanden. Vi har mødt en leverandør som har bidraget med en god daglig dialog om udvalg, kvalitet, priser og alternativer. Vi fik hurtigt en gensidig forståelse, respekt og tillid, som medvirkede stærkt til at vi hurtigere end forventet, kunne erstatte alt vores frugt og grøntsager med økologiske.

Da vi producere alt vores mad fra bunden og har høje forventninger til kvalitet, er vi meget afhængige af stabile leverandøre som kender vores behov og forventninger. Omvendt er vores styrker især at vi er hurtigt omstillingsparate og meget kreative, så vi bevæger os forholdsvis smidigt efter udbud og muligheder.

Ud over kvalitet kontra priser har vores sparring også handlet om sæson, emballering, sortiment, test, øko-regnskab til spisemærke certificering, vidensdeling om vejr og vind og fremtidens forventninger til samarbejdet mellem køkken og leverandør.

En del af styrken i vores samarbejde er uden tvivl, at Årstiderne som vi, er passionerede og brænder for vores vision og virke. Her er vi et godt match og smitter hinanden positivt.

Med Årstiderne har vi oplevet den optimale samarbejdes partner, hvilket har været stærkt medvirkende til at vi nu er lykkedes med vores mål.

Kristina Kristensen,
Kantineleder
Vestas Wind Systems A/S

DONG ENERGY

I DONG Energy vælger vi ud fra et sundhedsmæssigt aspekt, at tilbyde vores medarbejdere frugt hver dag. Vi besluttede for 2 år siden at denne frugt selvfølgelig skulle være økologisk og valgte i den forbindelse Aarstiderne som vores samarbejdspartner. Ændringen blev taget godt imod af vores medarbejdere takket være Aarstidernes gode og varierede frugt udbud. Ligeledes har vi draget nytte af Aarstidernes ideer og inspiration til at gøre den sunde og økologiske løsning let at implementere.

Grethe Mittun,
Kantinechef
DONG Energy

TOYOTA DANMARK A/S

Vi lavede en landsdækkende kampagne for vores nye Toyota Hybrid-biler og Aarstiderne leverede en eksklusiv økologisk grøntkasse til prøvekørere. Det var en stor succes. Samarbejdet forløb perfekt fra idé til timing og levering. Vi nød godt af, at Aarstiderne er suveræne til kvalitetsråvarer og distribution. Det kommer vi til at gøre mere af.

Helle Wesselhoff Müller,
Senior Marketing Specialist,
Toyota Danmark A/S

Statskontrolleret doping til virksomheder der vil frem i feltet