Menu
0 Kurv
  • Du har ingen varer i kurven

    Gå til kurven
Gå til kurven kr. stk. á Du har ingen varer i kurven Gå til kurven Køb for {{difference}} mere for at få fragtfri levering Samlet pris

SenseKassen

Velsmagende, grønne retter baseret på Sense-principperne. Med kassen følger en oversigt over, hvordan de enkelte retter fordeles i Sense-spisekassemodellen samt tips fra kvinden bag Sense, Suzy Wengel.

  • 1 pers.
  • 4 dage
77 kr. pr. kuv. 308 kr. ekskl. moms
Ugens menu
Kokkene bag:
Pernille Skjødt & Suzy Wengel
Henter...
Beskrivelse
SenseKassen

SenseKassen er til dig, der vil have velsmagende, grønne retter baseret på Sense-principperne.

Kassen er fuld af grønne sager samt velkendte fisk og kødudskæringer, der giver måltider med stor smag og variation, som både børn og voksne kan nyde. Alt sammen økologisk, naturligvis. Med SenseKassen er aftensmaden og dermed den ene af dagens tre spisekasser på plads.

Med kassen får du udover lækre råvarer og enkle opskrifter, en oversigt over, hvordan de enkelte retter skal fordeles i henhold til spisekassemodellen samt tips og tricks fra kvinden bag Sense-principperne, Suzy Wengel.

 

Om Sense

Sense er ikke en kur, men derimod en livsstil, der passer til alle mennesker – uanset størrelse, alder og vægt. Sense og spisekassemodellen kan betragtes som værktøjer, der hjælper dig til at få struktur på dine måltider. Sense er:

  • En metode, der hjælper dig med at blive mere bevidst om, hvordan du spiser.
  • For alle – hvad end du ønsker at tabe dig eller spise mere varieret.
  • Helt enkelt og lige til at gå til.

Hvis du vil vide mere om Sense-principperne, kan du læse mere her.

Indhold

Indhold

Henter...