Menu
0 Kurv
  • Du har ingen varer i kurven

    Gå til kurven
Gå til kurven kr. stk. á Du har ingen varer i kurven Gå til kurven Køb for {{difference}} mere for at få fragtfri levering Samlet pris

Æble-blåbærjuice

Côteaux Nantais æblejuice med koldpressede franske blåbær. Kraftfuld smag. Velegnet til møde, reception og kontorhygge.

159,20 kr. ekskl. moms
Beskrivelse
Æble-blåbærjuice

I det smukke vestlige Frankrig - som også er kendt på grund af vinen - ligger Côteaux Nantais plantagen. Côteaux Nantais har over 40 års erfaring med at avle og høste økologisk frugt, og plantagen har været biodynamisk i over 10 år.

Côteaux Nantais’ æblemost med blåbær er fremstillet af 8-12 forskellige æblesorter i en blanding af søde & sure, gamle & nye sorter tilsat koldpressede franske blåbær. Hvor drikkeklar saft traditionelt er tilsat sukker og vand, justerer Coteaux Nantais i stedet bærrenes syre med sødmefuld æblemost – det frembringer en fantastisk smag, hvor blåbærrenes og æblernes aroma klæder hinanden.

Æblerne bliver avlet på plantagens træer, der bliver gødet med Côteaux Nantais’ egen humus, der gør smagen af æblerne rigere og sødere. Det giver en sund og frisk most. Den økologiske most fra Côteaux Nantais er produceret med gamle, stolte traditioner og ny teknologi for at skabe det bedste resultat. De solmodne frugter plukkes, hvorefter frugten presses i en særlig proces. Dette er med til at sikre den gode smag og høje kvalitet.

Indhold

Indhold

Henter...
-
En kagedåse med cookies -
jep, vi bruger dem også. Læs mere her