Menu
0 Kurv
  • Du har ingen varer i kurven

    Gå til kurven
Gå til kurven kr. stk. á Du har ingen varer i kurven Gå til kurven Køb for {{difference}} mere for at få fragtfri levering Samlet pris

Bonito-tun på glas

4 glas bonito-tun i olivenolie fra den gamle spanske familievirksomhed Ortiz

224 kr. ekskl. moms
Beskrivelse
Bonito-tun på glas

Om varen

4 glas bonito-tun af højeste kvalitet fra den gamle spanske familievirksomhed Ortiz.

Bonito del Norte eller Atlantic White Tuna ("Thunnus Alalunga") er en mellemstor tunfisk, der kendetegnes ved den milde smag og den silkeagtige konsistens.

Fiskene fanges enkeltvis med stang i Biscayabugten ud for Baskerlandets kyst. Denne fangstteknik sikrer, at fisken ikke bliver beskadiget, og det højner kødets kvalitet. Samtidigt sikrer denne miljøbevidste metode at fiskebestanden bevares og havmiljøet beskyttes.

De store flotte fileter er konserveret i økologisk spansk olivenolie af typen ”picual”, som er kendt for sin markante, frugtagtige smag.

Anvendelse

Bonito-tunen er kødfuld med en mild og elegant smag, og kan løfte enhver ret, hvor du normalt vil bruge konserveret, eller for så vidt også frisk, tun. Prøv den fx i en klassisk salat niçoise med tomater, oliven og æg, som tapas på ristet brød med urter og tomater eller som hovedrolle i bowls og enkle middelhavs-pastaretter.

Opbevaring

Opbevares mørkt og tørt. Åbne glas vil holde sig et par dage på køl.

Indhold

Indhold

Henter...