Menu
0 Kurv
  • Du har ingen varer i kurven

    Gå til kurven
Gå til kurven kr. stk. á Du har ingen varer i kurven Gå til kurven Køb for {{difference}} mere for at få fragtfri levering Samlet pris

ØNSK Kaffebønner Mørkristet

Mørkristede kaffebønner til espresso eller filter fra ØNSK

119,20 kr. ekskl. moms
Beskrivelse
ØNSK Kaffebønner Mørkristet

Om varen

2 x 250 g hele økologiske kaffebønner.

En mørkristet, delikat kaffe med frugtige noter af fersken og en rund honningsødme, der afsluttes med en eftersmag af lys chokolade og mandler.

Om producenten

ØNSK importerer deres kaffe direkte fra udvalgte bønder i Nicaragua. Denne kaffe dyrkes af Leonel Valladares, der ejer den lille økologiske kaffegård Santa Prisca. Leonel er en driftig landmand med faste principper. Det er vigtigt for ham at gøre noget godt for naturen og efterlade en bedre verden til sine børn.

Han mener, at nøglen til at drive en bæredygtig økologisk kaffeproduktion ligger i omhyggelig planlægning af de økologiske gødningsmidler, som han selv laver på gården ved at kompostere kaffebærrene med husdyrs efterladenskaber.

Anvendelse

Bryg denne kaffe på filter eller som espresso for at lade dens komplekse smag komme til sin ret. Nyd, hvordan de frugtige noter træder frem samtidig med, at den nøddede chokoladesmag afrunder smagsoplevelsen. 

Opbevaring

Opbevar kaffe i en lufttæt beholder ude af sollys, fx i et mørkt skab.

Indhold

Indhold

Henter...
-