Menu
0 Kurv
  • Du har ingen varer i kurven

    Gå til kurven
Gå til kurven kr. stk. á Du har ingen varer i kurven Gå til kurven Køb for {{difference}} mere for at få fragtfri levering Samlet pris

ØNSK Kaffebønner Filter 2 x 250 g

Mellemristede kaffebønner til filter fra ØNSK

119,20 kr. ekskl. moms
Beskrivelse
ØNSK Kaffebønner Filter 2 x 250 g

2 x 250 g hele kaffebønner.

En mellemristet kaffe med noter af nødder og chokolade, der er typisk for nicaraguansk kaffe, men kaffen har også en unik syrlighed, der gør den til en særlig oplevelse for alle kaffedrikkere.

Kaffen stammer fra det familieejede kaffekooperativ Corcasan, som ligger i den nordlige del af Nicaragua mod grænsen til Honduras. Kooperativet består af 208 familiedrevne kaffefarme, som alle producerer økologisk kaffe.

Corcasan har meget fokus på at uddanne sine medlemmer. De lærer fx at opsamle regnvand og genbruge det i produktionen, så man i fællesskab kan passe på naturen. De bliver også trænet i at øge biodiversiteten og dermed højne kaffekvaliteten ved kaffemarkerne ved at plante fx banan- eller guavatræer, som skaber nødvendig skygge for kaffen.

Du får her en kaffe, som ikke bare smager helt fantastisk, men som også sætter et positivt aftryk på lokalsamfundet i Madriz.

Bryg denne kaffen på filter for at få dens delikate, frugtige noter frem.

Indhold

Indhold

Henter...
-
En kagedåse med cookies -
jep, vi bruger dem også. Læs mere her