Menu
0 Kurv
  • Du har ingen varer i kurven

    Gå til kurven
Gå til kurven kr. stk. á Du har ingen varer i kurven Gå til kurven Køb for {{difference}} mere for at få fragtfri levering Samlet pris

ISA Rouge

Saftig og elegant rødvin med masser af kølige, mørkerøde bær, lakrids, tobak og krydderi i næsen.

360 kr. ekskl. moms
Beskrivelse
ISA Rouge

6 flasker a 0,75 l.

Fakta

Land: Frankrig
Region: Languedoc
Område: VdP des Côtes de Thongue 
Navn: Isa Rouge
Producent: Les Chemins de Bassac
Druer: Syrah, Grenache Noir, Mourvèdre, Cabernet Sauvignon & Pinot Noir

Indeholder sulfitter

Smagenoter

Fin og ren duft. Masser af kølige, mørkerøde bær, lakrids, tobak og krydderi i næsen.

Smagen er igen domineret af saftig rød frugt, medium fyldig med bløde tanniner og ren frugtsyre som giver nem drikkelig, og saftig vin i fin balance.

Les Chemins de Bassac

I Puimisson finder vi ægteparret Isabelle og Rémi Ducellier, som i godt 30 år har drevet deres lille Languedoc-gård, les Chemins de Bassac. I modsætning til de fleste af deres kollegaer i Languedoc, opnår Rémi, som laver vinene, en friskere, saftigere og lettere stil hovedsagligt på de klassiske druesorter, som gror på deres blot yderst velplejede vinmarker; i alt ca. 15 hektarer som de har tilplantet med vindruer.

Stillen for rødvin på les Chemins de Bassac tilstræber en saftig og mere elegant stil, fremfor volumen. Dette betyder blandt andet, at alle druer bliver afstilket inden presning, kold fermentation og selvom andelen af Pinot Noir er lille, så ”bløder” den vinen op, og bibringer saftighed og frugtsyre og dermed højere friskhed.

Anvendelsesmuligheder

Super anvendelig til kraftige fiskeretter, lette kødretter, især fjerkræ og gris. Også god til mange pastaretter samt oste og snacks.

Skulle man komme til at drikke den uden mad, så går det nok også.

Indhold

Indhold

Henter...
-
En kagedåse med cookies -
jep, vi bruger dem også. Læs mere her