Menu
0 Kurv
  • Du har ingen varer i kurven

    Gå til kurven
Gå til kurven kr. stk. á Du har ingen varer i kurven Gå til kurven Køb for {{difference}} mere for at få fragtfri levering Samlet pris

Julebryg 2019

Traditionel julebryg fra prisvindende Kølster øl

236 kr. ekskl. moms
Beskrivelse
Julebryg 2019

3 smukke flasker Julebryg a 75 cl.

Julebryg 2019

En mørkegylden, aromatisk og frisk øl med en let sødme og noter af appelsin. Brygget på Kølsters pallasmalt og en rig blanding af traditionelle julekrydderier.

Alk.% 4,8.

Vi kan anbefale øllet til ’det hele’, dvs. til julefrokosten, til at drikke solo, og ikke mindst til selve julemåltidet. Uanset hvad nogen måtte mene, og traditionen foreskriver, så er og bliver øl en langt bedre medspiller til julens kraftige og syrlige spiser som anden og rødkålen end vin. Prøv det!

Ingredienser af egen avl.

Aarstidernes Krogerup Avlsgaard huser det prisvindende Kølster bryggeri.

Per Kølster er brygmesteren bag, og en Kølster brygges i Krogerups eget bryggeri af råvarer fra gårdens egne økologiske marker med traditionelle, men ukendte, typer af humle, byg og andre kornarter. Kornet maltes og ristes i gårdens eget malteri.

Kølster bryggeri udmærker sig blandt andet ved, at alle led - fra dyrkning af øllets ingredienser - til kornets maltning - til selve brygningen - finder sted lokalt på et og samme sted.

Indhold

Indhold

Henter...
-
En kagedåse med cookies -
jep, vi bruger dem også. Læs mere her