Menu
0 Kurv
  • Du har ingen varer i kurven

    Gå til kurven
Gå til kurven kr. stk. á Du har ingen varer i kurven Gå til kurven Køb for {{difference}} mere for at få fragtfri levering Samlet pris

Mas des Restanques Côtes du Rhône

Saftig og letdrikkelig rødvin, velegnet til fjerkræ og lette anretninger

760 kr. ekskl. moms
Beskrivelse
Mas des Restanques Côtes du Rhône

Om varen

Mas des Restanques Cotes du Rhône-rødvin, 0,75 liter.

En super saftig, frisk og drikkevenlig økologisk rødvin med noter af hindbær, blomme og en lille snert af cedertræ. Man får en lidt "støvet" fornemmelse i tanninerne, der ellers er runde og behagelige.

Vinen er ikke lagret på fad, hvilket giver den en let syre og en lidt jordet smag, der i den grad er med til at styrke smagsoplevelsen. Velegnet til stegt eller grillet fjerkræ, lyst kød og enkle grøntsagsretter.

Fakta
Land: Frankrig
Område: Rhône
Producent: Mas des Restanques 
Druer: Carignan, Grenache
Alkohol-%: 13,5

Indeholder sulfitter.

Om producenten

Mas des Restanques er et familiegods på 12 hektar beliggende i Vacqueyras, hvis marker breder sig over to appellationer, Vacqueyras og Gigondas. Det er et hus der udmærker sig som et af få økologisk certificerede huse i Rhône-dalen, og ikke mindst fordi, at det udelukkende er kvinder, som står bag produktionen.

Her producerer man friske og frugtige AOC Gigondas, Vacqueyras og Côtes du Rhône i rød, hvid og rosé, uden fad og altid 100 % økologisk. Ærligt, familiært, håndholdt og ikke til at stå for.

Indhold

Indhold

Henter...