Menu
0 Kurv
  • Du har ingen varer i kurven

    Gå til kurven
Gå til kurven kr. stk. á Du har ingen varer i kurven Gå til kurven Køb for {{difference}} mere for at få fragtfri levering Samlet pris

Lodolaia Syrah

Biodynamisk fuldblodsrødvin fra Maremma i Toscana

999 kr. ekskl. moms
Beskrivelse
Lodolaia Syrah

Om varen

Valdifalco Lodolaia Syrah, 6 flasker a 0,75 liter.

Biodynamisk Syrah fra den sydvestlige del af Toscana, Maremma, hvor de kendte 'supertoscanere' også kommer fra. På disse kanter dyrker man overvejende kraftige og markante rødvine på anerkendte druer som Cabernet Sauvignon, Merlot og Syrah, og denne vin er ingen undtagelse.

En fyldig og kraftig rødvin, med masser af integreret fad, fylde af solbær, peber og lakrids. Den har nok kraft til at hamle op med både en helstegt and, gryderetter eller en god hvidløgsfyldt lammekølle.

Fakta

Land: Italien
Område: Maremma, Toscana
Producent: Tenuta Valdifalco
Druer: Syrah
Årgang: 2019
Alkohol-%: 14,5

Indeholder sulfitter.

Om producenten

Vinhuset Tenuta Valdifalco drives af Loacker-familien, der er pionerer inden for økologisk og biodynamisk vin i Italien og Europa siden 1979.

Husets marker breder sig over 22 hektar fordelt mellem olivenlunde, placeret kun få kilometer fra havet. Den murstensrøde lerjord og det gunstige lokale klima giver druerne god mulighed for at modne til perfektion og producere flotte og fyldige vine.

Indhold

Indhold

Henter...