Menu
0 Kurv
  • Du har ingen varer i kurven

    Gå til kurven
Gå til kurven kr. stk. á Du har ingen varer i kurven Gå til kurven Køb for {{difference}} mere for at få fragtfri levering Samlet pris

CitrusKassen

I CitrusKassen finder du 3-4 kg af årstidens absolut bedste citrusfrugter

119,20 kr. ekskl. moms
Beskrivelse
CitrusKassen

Om varen

3-4 kg af årstidens absolut bedste økologiske citrusfrugter.

Sorterne vil variere, og du får muligheden for at smage bredt fra citrusuniverset i Sydeuropa. I kassen finder du altid 4-5 forskellige slags citrusfrugter, hvor der ind imellem vil dukke enkelte meget specielle citrusfrugter op, så hold øje med indholdet i kassen.

Her er en appelsin ikke bare en appelsin, og en mandarin ikke bare en mandarin!

Anvendelse

Fileter dem, pres dem eller pil dem og nyd dem. Farverne og smagene i denne kasse spænder vidt, og de forskellige citrusfrugter har hver især et hav af anvendelsesmuligheder. 

I kassen vil du finde mandariner og clementiner, der er lige til at snacke, bitre og aromatiske grapefrugter og appelsiner, der gør sig godt i vinaigretter og dressinger, samt mørkerøde blodappelsiner, der kan give et skud af farve og frugtagtig sødme til enhver salat.

Opbevaring

Citrusfrugter holder sig bedst ved opbevaring på køkkenbordet. Undgå dog direkte sollys. I køleskabet vil de langsomt miste smag, da modningsprocessen stoppes.

Indhold

Indhold

Henter...