Menu
0 Kurv
  • Du har ingen varer i kurven

    Gå til kurven
Gå til kurven kr. stk. á Du har ingen varer i kurven Gå til kurven Samlet pris

Firmaaftaler

Skræddersyede firmaaftaler, der matcher jeres behov

Specialløsninger

Aarstiderne Erhverv kan hjælpe med specialløsninger, der er skræddersyet til netop jeres behov - uanset hvor i landet det er. 

Vi har eksempelvis leveret æbleposer til udvalgte arbejdspladser i en større region og sammensat en helt speciel grøntsagskasse til ”Åbent Hus”-testere landet over, for en stor bilfabrikant, der introducerede en ny, miljøvenlig bil på det danske marked.

Kontakt os, hvis I går med tanker om at lave noget særligt - så løser vi det.

Toyota Danmark A/S

Vi lavede en landsdækkende kampagne for vores nye Toyota Hybrid-biler og Aarstiderne leverede en eksklusiv økologisk grøntkasse til prøvekørere. Det var en stor succes. Samarbejdet forløb perfekt fra idé til timing og levering. Vi nød godt af, at Aarstiderne er suveræne til kvalitetsråvarer og distribution. Det kommer vi til at gøre mere af.

Helle Wesselhoff Müller,
Senior Marketing Specialist,
Toyota Danmark A/S

Skræddersyet gaveløsning

Vi tilbyder naturligvis også at levere julegaver til medarbejdere eller forretningsforbindelser. Få dit eget skræddersyede gavesite, hvor du kan tilbyde medarbejdere og samarbejdspartnere et udvalg af julegaver.

Gavemodtageren vælger selv sin gave og sin leveringsadresse med en særlig rabatkode. Fakturering sker samlet til én adresse.

Interesseret?

Udfyld formularen her, hvis du er interesseret i at blive kontaktet og høre mere om mulighederne.