Menu
0 Kurv
  • Du har ingen varer i kurven

    Gå til kurven
Gå til kurven kr. stk. á Du har ingen varer i kurven Gå til kurven Samlet pris

Avlernes GrøntKasse

De bedste grøntsager og smagsgivere vores avlere har at byde på her og nu

220 kr. ekskl. moms
Beskrivelse
Avlernes GrøntKasse

Om varen

Kasse med økologisk grønt, min. 3 kg.

I Avlernes GrøntKasse kan du møde avlerne, hvor de er lige nu. Indholdet er håndplukket af vores mand "i marken", Flemming, som har tæt kontakt til alle vores grøntavlere og altid har fingeren på pulsen med, hvad der smager allerbedst lige nu.

Kassen er for dig, der gerne vil prøve nogle af det ypperste af salater, bladgrønt og forskellige kåltyper, samt sæsongrønt som violette asparges, smagfulde tomatsorter, eller friske ærter. I den danske sommersæson vil du kunne støde på majs og nyopgravede kartofler. Du modtager også altid smagsgivere som forskellige citrustyper, krydderurter eller fx en speciel chili.

Med kassen følger desuden en seddel med baggrundsinformation om, hvordan din kasse er sammensat denne uge.

Anvendelse

Med Avlernes GrøntKasse har du både til salaten eller snackgrønt, men også grovere grønt til aftensmaden og den smagsgiver, der sætter prikken over i’et. 

Opbevaring

Læs mere om, hvordan du bedst opbevarer forskellige slags grønt i vores store opbevaringsguide.

Bemærk: Når du bestiller Avlernes GrøntKasse til levering fredag eller søndag, så er det indholdet til den efterfølgende uge, du vil få leveret. Vi arbejder på at gøre dette mere tydeligt i visningen.

Sæt varen i abonnement

Du kan lægge denne vare i abonnement og få den leveret fast i et interval, der passer dig. Når du klikker på ”Læg i kurv”, bliver du bedt om at vælge, hvor ofte du vil have den leveret – hver uge, hver anden uge, hver tredje uge eller hver måned.

Der er ingen bindingsperiode hverken på varer eller måltidskasser, som du sætter i abonnement. Dvs. at du kan opsige abonnementet når som helst. Du skal blot huske at opsige abonnementet inden din ændringsdeadline for næste levering. Se ændringsdeadlines her.

Du kan både tilføje varer, holde leveringspauser og stoppe abonnementer på både dagligvarer og måltidskasser på ”Min side”.

Indhold

Indhold

Henter...