Menu
0 Kurv
  • Du har ingen varer i kurven

    Gå til kurven
Gå til kurven kr. stk. á Du har ingen varer i kurven Gå til kurven Samlet pris

AvocadoPosen

Cremede og uimodståelige avocadoer – halvdelen formodnet

71,20 kr. ekskl. moms
Beskrivelse
AvocadoPosen

Om varen

Økologiske avocadoer, 7 stk.

Avocadoen er noget nær den reneste form for hverdagsluksusIndianerne kaldte avocadoen for skovens smør, og en helt moden avocado kan for så vidt også udmærket erstatte smør på brødet.

Bemærk, at sorterne i vores avocadopose følger sæsonen, og derfor kan variere fra uge til uge.

Når den spanske sæson for den velkendte Hass-avocado slutter, vil man i en periode finde den milde og friske Bacon-avocado og den smagfulde og nøddeagtige Fuerte i posen, to grønskindede avocado-sorter, der begge dyrkes i Spanien udenfor højsæsonen.

Skal du bruge en større mængde avocadoer til madlavning, så prøv vores GuacamolePose.

Anvendelse

Avocadoer er spiseklare, når de er bløde i toppen med en konsistens som blødt smør. Læg dem evt. sammen med tomater eller bananer, hvis du vil sætte skub i modningsprocessen.

Vær dog opmærksom på, at halvdelen af avocadoerne vil være modne og klar til brug, når du modtager posen.

En perfekt modnet avocado er en oplagt medspiller i alt fra salater til bowls. Avocadoerne kan også med fordel nydes som de er, med et dryp citronsaft, lidt flagesalt og et skud friskkværnet peber, eller skåret i skiver og anrettet på et stykke ristet rugbrød.

Opbevaring

Avocadoer bør ikke opbevares for koldt, da de let får køleskader, der ses som brunfarvning eller manglende modenhed. Opbevar derfor dine avocadoer i en skål i køkkenet, og brug dem så snart de er modne.

Indhold

Indhold

Henter...