Menu
0 Kurv
  • Du har ingen varer i kurven

    Gå til kurven
Gå til kurven kr. stk. á Du har ingen varer i kurven Gå til kurven Samlet pris

Kaffebønner, mørkristet - Corcasan

Nyhed

Mørkristede Corcasan kaffebønner til espresso eller filter fra ØNSK

231,20 kr. ekskl. moms
Beskrivelse
Kaffebønner, mørkristet - Corcasan

Om varen

Hele økologiske Corcasan kaffebønner fra ØNSK, 1 kg i alt.

En fyldig og intens mørkristet kaffe med noter af cremet mørk chokolade og pekannødder.

En alsidig kaffe, der er rigtig god til mælkedrikke, hvor den fede skummede mælk og den dybe og intense kaffesmag går perfekt i spænd. Kan bruges i alt fra latte til ren espresso og filter.

Om producenten

ØNSK importerer deres kaffe direkte fra udvalgte bønder i Nicaragua. Denne kaffe stammer fra det familieejede kaffekooperativ Corcasan, som ligger i den nordlige del af Nicaragua mod grænsen til Honduras. Kooperativet består af 208 familiedrevne kaffefarme, som alle producerer økologisk kaffe.

Corcasan har meget fokus på at uddanne sine medlemmer. De lærer fx at opsamle regnvand og genbruge det i produktionen, så man i fællesskab kan passe på naturen. De bliver også trænet i at øge biodiversiteten og dermed højne kaffekvaliteten ved kaffemarkerne ved at plante fx banan- eller guavatræer, som skaber nødvendig skygge for kaffen.

Du får her en kaffe, som ikke bare smager helt fantastisk, men som også sætter et positivt aftryk på lokalsamfundet i Madriz.

Anvendelse

Bryg denne kaffe på filter eller som espresso for at lade dens komplekse smag komme til sin ret. Nyd, hvordan de frugtige noter træder frem samtidig med, at den nøddede chokoladesmag afrunder smagsoplevelsen. 

Opbevaring

Opbevar kaffe i en lufttæt beholder ude af sollys, fx i et mørkt skab.

Indhold

Indhold

Henter...