Menu
0 Kurv
  • Du har ingen varer i kurven

    Gå til kurven
Gå til kurven kr. stk. á Du har ingen varer i kurven Gå til kurven Samlet pris

Æblecider

Halvtør æblecider 2,2 % fra Côteaux Nantais

244 kr. ekskl. moms
Beskrivelse
Æblecider

6 flasker a 0,75 liter.

Cider er æblevin med 2-8 % alkohol. Den fremstilles ved gæring af ren æblesaft. Den kan være tør, halvtør, sød eller mousserende og drikkes til al slags mad. Cider fremstilles primært i England og Frankrig.

I Frankrig er avlen koncentreret i Bretagne og Normandiet og den perfekte blanding kan altid diskuteres men består oftest af ca. 40 % søde æbler, 30 % let bitre og 30 % syrlige. Basen er rigtig gode æbler med en rig og bred smag, det giver den bedste most og den bedste cider.

Fakta

Land: Frankrig
Region: Pays de la Loire
Producent: Côteaux Nantais
Alkohol-%: 2-8

Om producenten

I det smukke vestlige Frankrig - som også er kendt på grund af vinen - ligger Côteaux Nantais-plantagen. Côteaux Nantais har over 40 års erfaring med at avle og høste økologisk frugt, og plantagen har været biodynamisk i over 10 år. Æblerne bliver avlet på plantagens træer, der bliver gødet med Côteaux Nantais’ egen humus, der gør smagen af æblerne rigere og sødere. Det giver en sund og frisk most. Den økologiske most fra Côteaux Nantais er produceret med gamle, stolte traditioner og ny teknologi for at skabe det bedste resultat. De solmodne frugter plukkes, hvorefter frugten presses i en særlig proces. Dette er med til at sikre den gode smag og høje kvalitet.

Côteaux Nantais har igennem mange år fundet de helt rigtige sorter og kombinationer og resultatet er en skøn cider der på samme tid har kant, tørhed, friskhed, sødme og syre.


Prisen er eksklusiv pant. Panten vil fremgå af din kvitteringsmail og faktura.

Indhold

Indhold

Henter...