Menu
0 Kurv
  • Du har ingen varer i kurven

    Gå til kurven
Gå til kurven kr. stk. á Du har ingen varer i kurven Gå til kurven Samlet pris

SmoothieKassen

Velsmagende blends af alt fra planteriget – 3 nye opskrifter hver uge

175 kr. pr. kuv. 175 kr. ekskl. moms
Ugens menu
Kokken bag:
Søren Ejlersen
Henter...
Beskrivelse
SmoothieKassen

Om kassen

Økologisk frugt og grønt til blenderen.

SmoothieKassen er sammensat af spændende og velsmagende kombinationer af alt det bedste fra planteriget, der dækker over frugter, grøntsager, smagsgivere og nødder.

Alle opskrifterne er lavet, fordi netop den sammensætning af ingredienser smager super godt, og giver dig en ny smagsoplevelse hver gang. Vi er som regel rigtig gode til at spise frugt, men det kan for nogle knibe lidt med grøntsagerne – og her kan de blendede drikke hjælpe lidt på regnskabet.

Du kan se denne og kommende ugers indhold i indholdslisten herunder.

Anvendelse

Der følger tre forskellige smoothie-opskrifter med i kassen hver uge, og hver opskrift giver to glas. Opskrifterne er skrevet ud fra, at der skal være rigeligt til 2 personer, men kan også sagtens laves ad flere omgange, eller nydes af en familie på 3-4 personer.

Når du blender, bevarer du hver eneste fiber – også de mættende kostfibre, og din krop kan bedre optage de frigivne vitaminer og antioxidanter.

Der er alverdens gode grunde til at blende, men vi vil gerne hjælpe med til, at du blender, fordi det er sjovt og velsmagende. Brug dine blendede drikke som et hurtigt morgenmåltid eller som et mellemmåltid på farten.

Indhold

Indhold

Henter...