Menu
0 Kurv
  • Du har ingen varer i kurven

    Gå til kurven
Gå til kurven kr. stk. á Du har ingen varer i kurven Gå til kurven Køb for {{difference}} mere for at få fragtfri levering Samlet pris

Økologi

Hos Aarstiderne tror vi på, at det kan betale sig at behandle naturen med omtanke. Vi tror på, at den måde, vi behandler naturen på, bestemmer, hvad naturen giver os i form af mad, miljø og rent drikkevand. Derfor bruger vi f.eks. ikke kemiske sprøjtemidler på vores marker. I stedet bruger vi nogle robuste planter, der kan tåle at gro i den danske natur. Som økologer bruger vi heller ikke kunstgødning.

Kemifri natur og mad

Økologiske råvarer er fri for de pesticidrester, som findes i mange konventionelt dyrkede fødevarer. Det er med til at give rene, naturlige råvarer fulde af sundhed og smag. Økologisk forarbejdede fødevarer er også fri for smagsforstærkere, syntetiske sødestoffer og langt de fleste E-numre.

Garanteret økologisk

økologimærkeDet danske ø-mærke på vores kasser viser, at der er tale om et statskontrolleret økologisk produkt. Det vil sige, at Fødevareministeriet mindst en gang om året kontrollerer, at indholdet i kasserne er dyrket/forarbejdet i overensstemmelse med EU's regler for økologisk landbrug eller de danske regler for økologisk husdyrproduktion. Udenlandske råvarer/fødevarer kan kun få det danske ø-mærke, hvis de er kontrolleret og pakket i Danmark.

eu-økologi-mærkeDet europæiske økologimærke på vores kasser viser, at varerne opfylder EU's krav for økologisk landbrugsproduktion. Mærket er gyldigt i alle EU-lande og bruges både på fødevarer og uforarbejdede landbrugsprodukter. Også disse varer kontrolleres årligt af de nationale myndigheder.

 

 Hvis du vil vide mere om økologi samt Aarstidernes miljøpolitik og CO2-tiltag, er du velkommen til at kontakte landbrugs- og miljøchef Svend Daverkosen på sd@aarstiderne.com.