Menu
0 Kurv
  • Du har ingen varer i kurven

    Gå til kurven
Gå til kurven kr. stk. á Du har ingen varer i kurven Gå til kurven Køb for {{difference}} mere for at få fragtfri levering Samlet pris

Forretningsbetingelser for Erhvervskunder

GÆLDENDE BETINGELSER ERHVERVSKUNDER, SOM HANDLER MED AARSTIDERNE

Følgende forretningsbetingelser er gældende for erhvervskunder hos Aarstiderne A/S, CVR-nr. 12542976. Forretningsbetingelserne er senest revideret den 08. april 2024. 
Bemærk, at nedenstående betingelser kun gælder for Aarstidernes erhvervskunder. Er du privatkunde, kan du læse om forretningsbetingelserne for privatkunder her. 

Om at handle med Aarstiderne

Du kan handle på disse måder:

Sortimentet består både af varer til enkeltkøb og af varer, som kan sættes i abonnement. Når en vare lægges i kurven på vores hjemmeside, fremgår det, om den pågældende vare kan vælges til et fast leverings-interval (dvs. sættes i abonnement), eller om den kun er tilgængelig som enkeltkøb. Priser på hjemmesiden er eksklusive moms, afgifter, told m.m., medmindre andet er anført. 

Når du handler hos Aarstiderne første gang på ét af de ovenfor nævnte måder, opretter du en bruger hos Aarstiderne og indgår dermed en aftale med os. Datoen for indgåelse af aftalen og øvrige oplysninger, som du har givet os under oprettelse af bruger og køb af produkter, opbevares af Aarstiderne, og du kan altid benytte dine rettigheder til at få indsigt i disse. Læs mere om, hvordan du får indsigt samt om dine øvrige rettigheder i vores persondatapolitik. 

Aftaler med Aarstiderne A/S indgås på dansk. 

 

Bestilling, afbestilling, ferie eller ændring af abonnement

Bestilling af varer, valg af leveringsinterval (hvor ofte du ønsker den enkelte vare leveret), samt ændringer i bestillinger eller leveringsinterval, kan foretages ved at logge ind på Din Side på vores hjemmeside eller ved at kontakte os på telefon eller e-mail. Din bestilling er bindende for dig, når du har bekræftet købet og modtaget en e-mail om "Dine kommende leveringer fra Aarstiderne", og når deadline for sidste bestilling eller ændringer i eksisterende bestillinger er overskredet. 

På Din Side og på din ordrebekræftelse kan du altid se, hvornår der er deadline for at redigere eller afbestille en bestemt ordre. 

Deadlines kan variere periodisk, fx ifm. højtider og helligdage, og vil i så fald altid oplyses på Din Side, på vores hjemmeside samt blive varslet via e-mail. 

Du kan foretage ændringer ved at kontakte os på telefon eller mail eller ved at logge ind på vores hjemmeside. Deadline for ændringer afhænger af din leveringsdag: 

  På mail eller telefon  På vores hjemmeside 
Mandagskunde   Torsdag kl. 12.00  Torsdag kl. 12.00
Onsdagskunde   Mandag kl. 15.00  Mandag kl. 23.00

Rabat- og gavekoder 

Inden for en periode på 3 måneder må du maksimum indløse koder svarende til én produktgave og op til to rabatter per leveringsadresse. Også selvom du har adgang til flere rabat- eller gavekoder. Koder skal indløses efter betingelserne i tilbuddet. Ved misbrug kan vi være nødsagede til at opsige dit kundeforhold. 

Opsigelse af evt. abonnement 

Har du valgt et fast leveringsinterval for en given vare (dvs. sat varen i abonnement), fortsætter abonnementet, indtil vi modtager din opsigelse. Du opsiger dit abonnement via hjemmesiden eller ved at kontakte os på mail eller telefon. Du modtager herefter en bekræftelse af din opsigelse på mail. Hvis du skriver til os på mail, får du bekræftelsen i løbet af højst tre dage. 

Du kan opsige inden deadline for levering af næste kasse. 

Betaling

Vi fakturerer bagud og sender en faktura i slutningen af hver måned. Du kan lægge dit kort på din konto på din Profil, så vi selv kan trække én gang om måneden.

  • Betalingsservice
    Du betaler for dine varer én gang om måneden via Betalingsservice, og du får din opgørelse på den månedlige betalingsoversigt fra Betalingsservice. Vær opmærksom på, at der kan gå 2-3 hverdage, før din tilmelding til Betalingsservice er registreret. Du modtager en faktura i slutningen af hver måned. Betalingsbetingelserne er netto 14 dage ved betaling via bankoverførsel. 

Manglende betaling

Hvis vi ikke modtager rettidig betaling for leverede varer, sender vi første rykker med et gebyr på 100 kr. Hvis vi fortsat ikke modtager betaling, sender vi anden rykker og et gebyr på 100 kr. samt stopper leveringen. Ved fortsat udeblevet betaling, modtager du tredje rykker med endnu et gebyr på 100 kr. Bliver beløbet stadig ikke betalt i sidste instans, vil kravet blive overdraget til inkasso, hvilket vil medføre yderligere omkostninger. 

Levering og emballage

Varer købt hos Aarstiderne leveres i genanvendelige trækasser og flamingokasser. Vi stiller kasserne ved din hoveddør, medmindre andet er oplyst ifm. bestillingen. Levering sker mandage og onsdage i tidsrummet kl. 08:00-14:00 i hele landet. Vi genbruger så meget vi kan, og vi beder dig derfor stille de tomme kasser ud til vognmanden. Husk at tage nyhedsbrevet og plastposen op af trækassen først. Vi genbruger også flamingokasserne. Flamingokassen skal være tømt for vand (vi tager heller ikke den blå 'sugemåtte' med retur), og mærkatet skal være fjernet. 

Levering koster 49 kr. ekskl. moms.

 

Emballage med pant 

Vores chauffører kan ikke tage pant med retur, når de afleverer varer hos dig. Hvis du har emballage med pant på, kan du aflevere den i vores gårdbutik på Krogerup Avlsgaard, eller hvor du normalt afleverer pant. 

 

 

 

Dørkode 

Er der en kode til opgangen, kan du indtaste den i  din Profil på hjemmesiden. 

 

 

 

Fortrydelsesret 

Erhvervskunders køb er undergivet købelovens regler om handelskøb. Du har således ikke fortrydelsesret eller andre forbrugerretlige rettigheder. 

 

Reklamation 

Du har lov til at klage over fejl og mangler på en vare i op til to år efter, du har købt den. Købelovens mangels-regler finder således anvendelse. Det gælder selvfølgelig kun, hvis det ikke er dig, der har behandlet varen forkert. For fødevarer begrænses reklamationsretten til varens naturlige holdbarhedsperiode. 

Du skal sende varen (gælder ikke ferske varer) til os på adressen: 

Aarstiderne A/S 
Barritskovvej 34 
7150 Barrit 

Du skal skrive dit kundenummer, og hvad du mener, der er galt med varen. 
Reklamation skal ske inden for rimelig tid. 

 

Andre klagemuligheder 

Skulle du mod forventning ikke være tilfreds med vores løsningsforslag, efter du har indsendt en reklamation til os, har du mulighed for at klage over varer købt hos Aarstiderne A/S til Nævnenes Hus, Mæglingsteamet for Forbrugerklager, Toldboden 2, 8800 Viborg via Klageportalen for Nævnenes Hus. Mæglingsteamet vil forsøge at løse tvisten ved mediation, og hvis det ikke lykkes at finde en løsning, kan du indbringe klagen for Forbrugerklagenævnet. 

Det er som udgangspunkt en forudsætning for at klage, at varen eller ydelsen, som du vil klage over, har kostet mindst 1.110 kr. og højst 100.000 kr. Beløbsgrænserne kan blive ændret. Du skal betale et gebyr for at få klagen behandlet. Du kan desuden anvende den online klagemulighed på www.forbrug.dk/klagemuligheder.